Gung AB är ett ungt företag som arbetar med att leverera produkten Gung till distribuerande och tillverkande bolag. Gung förenklar orderprocesser och kompletterar bolagens affärssystem för att öka användarupplevelsen. Tillsammans med 13 medarbetare utgår du ifrån våra helt nya lokaler i Johanneberg (Göteborg). Du blir del av ett mycket sammansvetsat och skickligt utvecklingsteam som har kul tillsammans.


FRONTEND LEAD – GUNG AB

Vi söker nu dig som vill bli del av detta sammanhang, du vill komma till ett företag där du alltid kan känna att du får arbetsuppgifter som du utvecklas i och brinner för. I rollen som FRONTEND LEAD kommer du få ansvar för våra leveranser till kunder. Du kommer ha ett team runt dig som alla är hungriga på att hjälpa dig i leveranserna. Du blir även kravställare till vårt BACKEND LEAD för funktionalitet som krävs för att leverera till våra kunder på bästa möjliga sätt. Vi är ett extremt kunddrivet bolag och i rollen krävs att du har egenskaper som hela tiden syftar till att leverera kundnytta. Du kommer tillsammans med vår BACKEND LEAD vara drivande till att etablera processer som säkerställer våra leveranser till kund.

Vi vill att du ska ha minst tre års erfarenhet från JS client frameworks (Helst Angular men inget krav). Du ska gilla att arbeta i ett litet team som tar fullt ansvar för de uppgifter som vi tillsammans jobbar med. Du brinner för de senaste teknikerna och kan hjälpa andra att nå samma mål som du själv. Tekniker som du är van vid att använda är Angular, Bootstrap, HTML, databaser som MongoDB & SQL server samt versionshantering i GIT.

Vi anställer dig för att vi tror att du kan utvecklas till en långsiktig del av vårt team som vill ta vårt företag, vår produkt, våra kunder och självklart vara bidragande till att skapa en härlig arbetsplats. För rätt person erbjuder vi en bra lön, förmåner, möjlighet till vinstdelning, inspirerande konferenser etc.

Det är vad du gör som räknas – inte vad du säger.

Ring Daniel Göhlin (0793476730) eller skicka ditt CV till daniel.gohlin@gung.se så kontaktar vi dig.

Lär mer om oss.