Gung uppgraderar dekora B2B och tillför ny funktionalitet. B2S för säljare och PIM för att hantera produkt information

Med Gungs webborder som ger kunderna en moderna B2B, mer information, gränssnitt som passar desktop, surfplattor och telefoner. Redan idag har de över 5000 order via B2B, med det nya gränssnittet kommer det vara enklare för kunder att komplettera redan ute i butik. Säljarna får ett webbgränssnitt där det kan se kunders ärenden, priser, orderhistorik, statistik och fakturor. Med PIM kan de tillföra fler attribut och underlätta sökningar och urval för användare allt för att göra gränssnittet modernt och attraktivt.

Sveriges bredaste sortiment på kakel, klinker och mosaik

Peter Langenitz Dekora AB är ett familjeföretag med 50 års erfarenhet inom kakel och klinker.
Vi importerar och marknadsför produkter från hela världen, även om merparten kommer från
Europa. Kakelbårder och dekorer har vi egen tillverkning av. Naturligtvis har vi även ett komplett
sortiment av fix, fog och tätningsmaterial.

Vår anläggning, med kontor, utställning och 14 000 m² lageryta, ligger vid riksväg 27 mellan 
Gislaved och Anderstorp i västra Småland.

Med ett av Sveriges bredaste sortiment och snabba leveranser kan vi tillgodose kundernas önskemål. 

Gung

”Gung erbjuder webbaserade lösningar för PIM, B2B e-Handel, B2S för säljare och kundtjänst samt en leverantörsportal. Lösningarna är integrerade mot  ERP och nyttjar tillgängliga sälj- och orderprocesser i systemet för att ge en friktionsfri och användarvänlig upplevelse. 

Gung har en unik kompetens med mångårig erfarenhet av webblösningar och ERP-system. ”Genom Gungs webbgränssnitt skapar vi ett lättillgängligt informationsflöde över hela kundens Supply Chain” Berättar Daniel Göhlin, VD på Gung. Webbgränssnittet kan hämta och ge information, direkt kopplat till affärssystemet när det gäller leverantörer, inköpare, produktansvariga, kunder, säljare, agenter och distributörer. Något som innebär att alla parter kan arbeta tillsammans på ett smidigare sätt. ”Jag är helt övertygad om att våra webbaserade orderprocesser för PIM, B2B och B2S stärker värdet av kundernas ERP-investering ytterligare.” avslutar Daniel Göhlin.”

Vi välkomnar Dekora som Kund!