Gung  PIM

För att du skall få full kontroll över din produktdata och nå ut i alla kanaler och maximera kontrollen har vi Gung PIM. Den bästa lösningen för att hantera produktdata, kataloger och integrationer.

Enkel administration

Gå gärna in och läs mer om vår product information management en PIM helt enkelt. Det en snabb och funktionell lösning som hanterar komplexa flöden. Användarna har enkla gränssnitt att uppdatera produktinformationen.

Produktattribut håll koll och uppdatera artiklar med attribut som beskriver er produkt. Den kan ni dela med alla era kanaler, inte minst med Gung Webborder

Bild bank I vår PIM får ni tillgång till en bildbank i världsklass med lagring i molnet och åtkomst för dem som behöver det när de behöver den. Både internt och era kunder som behöver ha era högupplösta bilder.

Produktkataloger nu kan kunder, säljare och er personal skapa utskrifter i PDF, XLS med mer helt dynamiskt. Det skapar nya möjligheter och ger er ett proffsigt intryck och håller er i framkant i digitaliseringen.

Klicka in på PIM, ladda ner produktinformationen eller titta på filmklippet om hur enkelt en produktkatalog ifrån PIM kan skapas.