GOD JUL & GOTT NYTT ÅR

Som alltid har året bara sprungit förbi, så även 2019. Mycket spännande händer för oss på Gung 2020.

Under 2019 har vi passerat en gräns som vi inte trodde var möjligt. Vi har passerat över 100 bolag som använder våra lösningar för handel via B2B, för orderläggning för säljare, PIM, leverantörsportal och integration via våra APIer. Vi har förutom alla kunder hälsat nya medarberare välkomna och vi är idag 11 personer som arbetar med Gung.

På Gung vill vi skapa något speciellt tillsammans med kunder och medarbetare. Just namnet Gung relaterar till det kinesiska uttrycket ”Gung-Ho” som kan översättas till ”Work together”. Energin som vi får av att skapa nya saker tillsammans bidrar till att vi skapar starkare relationer och står bättre rustade för omvärldens utmaningar – tillsammans.

Vi vill tacka alla kunder och samarbetspartner som under året tillsammans med oss skapat ett bättre alternativ för att frigöra potential i omständliga rutiner och tröga affärsprocesser. Om 1 månad flyttar vi in i nya lokaler och vi vet att vi är på rätt väg. Vi ser fram emot 2020 med att få välkomna fler nya kunder och medarbetare. Under det kommande året kommer vi fortsätta produktutveckla och anställa fler medarbetare för att kunna leverera mer värde till våra befintliga och nya kunder.

Vi tackar för allt hårt arbete och engagemang under 2019 och så önskar vi en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR!

Juliga hälsningar
Daniel, Markus, Markus, Mats, Robert, Aron, Melker, Viktor, Oscar, Andreas och Hashim.