En personlig och ödmjuk distributör behöver en bra lösning – GUNG webborder

GSL som har stöd för sina processer i Jeeves har valt att med Gung komplettera med vår webborderlösning för kunder, säljare och kundtjänst. I den kan de låta kunder söka bland de varumärken de distribuerar, Fred Perry, Head, Asfvlt, Human Scales, Sneaker LAB, S’well och Wrangler. Flöden som Repeatorder, Preorder, Sponsring underlättar att kunna presentera rätt erbjudande, med rätt leveranstid och rätt pris. Allt synka genom Gung med Jeeves. I Jeeves hanterar de kunder, artiklar, priser, attribut mm. Det som sedan presenteras i Gung Webborder. Vår spaning är att de tänker helt rätt med en funktionell webborderportal för kunder (B2B), Kundtjänst och säljare (B2S). Framtidens användare kommer kräva detta och en bra selfservice!

GSL har sina rötter i svensk och internationell tennis.

Historien om GSL tog fart på tennisbanan år 1997, med just Fred Perrys lagerkrans på bröstet. Magnus Gustafsson, grundaren av GSL, var vid detta tillfälle sponsrad av det brittiska varumärket, som alltid valt EN världsspelare att sponsra – någon med rätt personlighet och attityd på banan. Magnus lärde känna Fred Perrys VD och när det var dags att börja tänka på en sysselsättning efter tenniskarriären fick han chansen att vara distributör för varumärket i Sverige. Tillsammans med sin bror; Anders Gustafsson, startade han år 1997 GSL.

”Gung erbjuder webbaserade lösningar för B2B e-Handel, B2S för säljare och kundtjänst samt en leverantörsportal. Lösningarna är integrerade mot Jeeves ERP och nyttjar tillgängliga sälj- och orderprocesser i systemet för att ge en friktionsfri och användarvänlig upplevelse. 

Gung har en unik kompetens med mångårig erfarenhet av webblösningar och ERP-system. ”Genom Gungs webbgränssnitt skapar vi ett lättillgängligt informationsflöde över hela kundens Supply Chain” Berättar Daniel Göhlin, VD på Gung. Webbgränssnittet kan hämta och ge information, direkt kopplat till affärssystemet när det gäller leverantörer, inköpare, produktansvariga, kunder, säljare, agenter och distributörer. Något som innebär att alla parter kan arbeta tillsammans på ett smidigare sätt. ”Jag är helt övertygad om att våra webbaserade orderprocesser för B2B och B2S stärker värdet av Jeeveskundernas ERP-investering ytterligare.” avslutar Daniel Göhlin.”

Vi välkomnar GSL som Kund!