Låt säljprocessen bli smidig med Gung!


[blockquote text="Tänk dig en inloggning, till en plattform, där du som säljare kan hantera hela skaran kunder eller återförsäljare – med ett enkelt klick i en webbläsare, oavsett om det är ute på fältet eller inne på kontoret. Där ett intuitivt användargränssnitt möter dig. Där du får en överblick på de egna kunderna och artiklarna. Där orderläggningen blir enkel och snabb." show_quote_icon="yes" text_color="#000000"]

”Hur enkelt gör ni det för era säljare att sälja?

Hur enkelt är det för era säljare att sälja idag? En konstig fråga, tänker du kanske. Det beror ju på dagsläge, marknadsläge och en rad andra faktorer som är olika beroende på situation. Ställ dig istället frågan ”hur enkelt gör vi det för våra säljare att sälja?”

En normal säljare – låt oss kalla det säljare oavsett om det är en utesäljare eller en av era rutinerade innesäljare som kan allt på sina fem fingrar – har en stor mängd kunder att hålla reda på. CRM-systemet hanterar relationer, besök, affärsmöjligheter och utskick. I affärssystemet hanteras det ni faktiskt levererar, tjänster eller produkter, samt priser och lagersaldon. Det är fortfarande här de flesta säljare registrerar sina kundorder.

B4S – Business 4 sale

Affärssystemen har i över 30 år varit produktcentrerade och få är optimerade för människan som ska använda dem. I många affärssystem blir det paradoxalt nog säljaren själv som måste hålla reda på systemet istället för tvärtom. Det är många regler, undantag och specialare som en säljare måste kunna hålla reda. För att kunna slutföra det arbete som egentligen skulle vara enkelt.

Låter aningen långdraget och onödigt komplicerat, eller hur?

Det är precis det vi löser med vår plattform för Sälj och Kundservice (B4S). Vi gör det komplicerade enkelt genom att lägga oss som ett användarvänligt skal över allt som är jobbigt.

[blockquote text="Det är vad vi på Gung erbjuder. En enkel plattform som hanterar allt under ytan, som ger ett unisont sätt att arbeta och som kan tas i bruk utan behov av någon avancerad introduktion. Vi hjälper alltså dina säljare, genom att göra deras arbete så enkelt som möjligt. Vilket är möjligt för att vi på Gung hanterar ditt affärssystems processer och regler." show_quote_icon="yes" text_color="#000000"]

Det bästa för sälj!

Tänk dig en inloggning, till en plattform, där du som säljare kan hantera hela skaran kunder eller återförsäljare – med ett enkelt klick i en webbläsare, oavsett om det är ute på fältet eller inne på kontoret. Där ett intuitivt användargränssnitt möter dig. Där du får en överblick på de egna kunderna och artiklarna. Där orderläggningen blir enkel och snabb. Som en förlängning av affärssystemet tar vi bort upplevelsen av invecklade processer och långdragna rutinuppgifter.

Medan säljaren kan fokusera på att göra det säljaren gör allra bäst. Att bygga relation, förstå kunden och sälja, helt enkelt.

Det är vad vi på Gung erbjuder. En enkel plattform som hanterar allt under ytan, som ger ett unisont sätt att arbeta och som kan tas i bruk utan behov av någon avancerad introduktion. Vi hjälper alltså dina säljare, genom att göra deras arbete så enkelt som möjligt. Vilket är möjligt för att vi på Gung hanterar ditt affärssystems processer och regler.

[action full_width="yes" content_in_grid="yes" type="normal" text_font_weight="" show_button="yes" button_text="Boka demo!" button_link="mailto:info@gung.se" button_text_color="#ffffff" button_hover_text_color="#ffffff" button_hover_background_color="#0a0a0a"]

Vill du se live hur Gung B4S fungerar?

[/action]