Nitator Stainless steel utökar sin kundservice med en kundportal för reservdelar

Vi är glada att få förtroende ifrån Nitator stainless steel att hjälpa deras kunder med vår webborder lösning. I denna kundportal kommer deras kunder kunna beställa reservdelar till de maskiner som finns levererade till just dem. Genom att erbjuda en webbportal kommer tillgängligheten och servicegraden kunna ökas ytterligare.

Nitator Stainless steel är ett familjeägt företag i Helsingborg som startades 1920. De är helt fokuserade på rostfrittstål. Produkter designas och produceras i egen regi utefter deras kunders behov. Produkterna är i huvudsak frysar som levereras över hela världen. I en 7 500 m2 stor produktionsyta tillverkas produkterna genom modern teknik genom hela processen.

”Gung erbjuder webbaserade lösningar för B2B e-Handel, B2S för säljare och kundtjänst samt en leverantörsportal. Lösningarna är integrerade mot Jeeves ERP och nyttjar tillgängliga sälj- och orderprocesser i systemet för att ge en friktionsfri och användarvänlig upplevelse. 

Gung har en unik kompetens med mångårig erfarenhet av webblösningar och ERP-system. ”Genom Gungs webbgränssnitt skapar vi ett lättillgängligt informationsflöde över hela kundens Supply Chain” Berättar Daniel Göhlin, VD på Gung. Webbgränssnittet kan hämta och ge information, direkt kopplat till affärssystemet när det gäller leverantörer, inköpare, produktansvariga, kunder, säljare, agenter och distributörer. Något som innebär att alla parter kan arbeta tillsammans på ett smidigare sätt. ”Jag är helt övertygad om att våra webbaserade orderprocesser för B2B och B2S stärker värdet av Jeeveskundernas ERP-investering ytterligare.” avslutar Daniel Göhlin.”

Vi välkomnar Nitator Stainless steel som Kund!