Gung PIM (Product Information Management) med B24

Med Gungs PIM och vår integration till B24 kommer Sportmarket få ett nytt och modernt stöd. Det kommer blir enklare att uppdatera offerter, ta emot order i olika orderkanaler, fakturera och inte minst se till att deras kunder och partner har ett aktuellt lagersaldo på de produkter som lagerförs hos Sportmarket. I Gung PIM webbportal kommer Sportmarket kunna hantera produkt information och administrera den på ett enkelt sätt.

Detta är Sportmarket Nordic AB

Sportmarkets affärsidé är att via återförsäljare marknadsföra och distribuera internationellt och/eller nationellt starka varumärken inom affärsområdena Hardgoods, Footwear, Function och Lifestyle.

Vi är specialister på sport- och fritidsprodukter där individen står i centrum. Oavsett om det gäller längdåkning eller skate- och streetwear finns det alltid en gemensam nämnare – det är människan som är medelpunkten. Det gäller inte bara Sportmarkets produktområden utan också förhållandet till kunderna. Vi vill att du ska uppleva service, enkelhet och goda affärer i samarbete med oss.

Sportmarket är dynamiskt och förändras med omvärlden. Vi är ständigt i rörelse och riktningen avgörs av strömningarna inom material, teknik och mode. Livsstilstrender och behov kan skifta snabbt och då följer Sportmarket med.

Vi är Sveriges största fristående sportgrossistföretag och det tänker vi fortsätta vara. Med ökad betoning på specialisering, tydlighet och fokus laddar vi för fullt för att skapa ytterligare förbättringar för dig som kund. Du kan vara säker på att framtiden kommer att innebära ännu bättre service och ett ännu större urval av kraftfulla varumärken.

GUNG

”Gung erbjuder webbaserade lösningar för PIM, B2B e-Handel, B2S för säljare och kundtjänst samt en leverantörsportal. Lösningarna är integrerade mot  ERP och nyttjar tillgängliga sälj- och orderprocesser i systemet för att ge en friktionsfri och användarvänlig upplevelse. 

Gung har en unik kompetens med mångårig erfarenhet av webblösningar och ERP-system. ”Genom Gungs webbgränssnitt skapar vi ett lättillgängligt informationsflöde över hela kundens Supply Chain” Berättar Daniel Göhlin, VD på Gung. Webbgränssnittet kan hämta och ge information, direkt kopplat till affärssystemet när det gäller leverantörer, inköpare, produktansvariga, kunder, säljare, agenter och distributörer. Något som innebär att alla parter kan arbeta tillsammans på ett smidigare sätt. ”Jag är helt övertygad om att våra webbaserade orderprocesser för PIM, B2B och B2S stärker värdet av kundernas ERP-investering ytterligare.” avslutar Daniel Göhlin.”

Vi välkomnar Sportmarket som Kund!