På Gung är vi självklart glada att SH säljlager väljer Gung som kundportal. 

En B2B för sina kunder. Efter att tidigare ha använt Garps e-plattform är de nu glada att få en modern, snabb och supporterad B2B/B2S lösning. Vår B2S kommer att användas för säljare och kundtjänst för att underlätta och snabba upp säljprocessen med kunderna.

SH:s Säljlager startade sin verksamhet med att importera kemtekniska artiklar från Danmark under namnet SPAR 1978. Efter några år flyttade vi tillverkningen till Sverige. Under alla år har vi utvecklat sortimentet, kvalitén och utseendet. Vi var till exempel ett av de första ”lågprismärkena” att komma med -Bra miljöval- och framförallt astma & allergi godkända produkter.Vi fortsätter att utveckla och förnya sortimentet.

Övriga produkter har efterhand tillkommit i sortimentet, och även där utvecklats med nya etiketter, kvalitet mm. Vi jobbar ständigt med att uppdatera våra produkter för att få produkterna att synas och sticka ut i butikerna.

Vår målsättning är att få ihop ett så brett och intressant sortiment som möjligt under vårt varumärke SPAR och sedan komplettera med andra bra kvalitativa och konkurrenskraftiga produkter!