Wiges med lång tradition av Garp och dess e-business lösning har nu valt att gå vidare med vår lösning. I Gung kommer kunder, säljare och inköpare jobba. Med B2B, B4S och PIM syr vi ihop ett koncept för Wiges att växa i. Enkelheten med integrationer i PIM kommer hjälpa Wiges i framtiden med alla deras återförsäljare och kunder som ställer mer och mer krav på tillgänglighet.

Wiges är ett växande konfektionsföretag med inriktning på trikå. Vårt sortiment innefattar hela livscykeln och hela kroppen – från underkläder, sockar, mössor och vantar till baby-, dam- och herrkonfektion. I en kvalitetsmedveten kedja kombinerar vi material, funktion och design för att utveckla funktionella kläder med hög komfort. Våra kläder innehåller inga otillåtna kemikalier och är tillverkade i enlighet med våra högt ställda krav på CSR och minskad miljöpåverkan.

Utöver att sälja våra egna varumärken, vi har mer än 800 lagerartiklar för omgående leverans, samarbetar vi även med private labels. Ett affärsområde där vi tar fram allt från helhetslösningar till enstaka produkter, som sedan säljs under kundens eget varumärke. Ofta hjälper vi till med både design, tillverkning och distribution.

 

Hjärtligt välkomna Wiges