Gung ger Woodland Mills en portal för sina återförsäljare (B2B) och interna säljare (B2S)

Woodland Mills som använder Fortnox som ERP använder Gung till hela processen ifrån att en artikel skapas upp tills det skapas en order i Fortnox. Flödet är enkelt och sparar massor av tid.

I Gungs PIM skapas artikeln upp med artikelnummer, benämning av artikeln, kategori, beskrivande texter, bilder etc. Prislistor skapas i Gung PIM i de olika valutor som deras kunder skall köpa artikel i.

I Gung använder sedan återförsäljare och säljare Gungs Webborder för att lägga ordern som landar i Fortnox, där den blir färdig att plocka, packa och leverera. Säljare på Woodland Mills har en orderöversikt i Gung där de kan granska och editera ordern, skapa orderbekräftelse. När order väl är bekräftad skapas en förskottsfaktura upp och mailas till kunden ifrån Gungs gränssnitt.

Med Gung webborder och PIM har det fått ett modernt och lättarbetat gränssnitt som ett extra lager på Fortnox. Det sparar tid och skapar en säkerhet som Woodland Mills uppskattar. De kan fortsätta växa med Gung och Fortnox i framtiden.

De fann ett tomrum i skogsbruksbranschen

Woodland Mills grundades 2009 av Neil Bramley och Josh Malcolm för att fylla ett tomrum i skogsbruksbranschen för hög kvalitet till ett överkomligt pris, speciellt riktat till den händige, gör-det-själv-tomtägaren med visioner! I egenskap av mekanikingenjörer och egna skogsägare bosatta på landsbygden i Nordamerika började Neil och Josh bygga egna prototyper till skogsbruksutrustning som reaktion till det svaga utbudet av sådana produkter på marknaden. Det verkade som om allting av god kvalitet var oerhört dyrt och allt till rimliga priser saknade den hållbarhet och hantverksskicklighet som behövs för att tillgodose behoven hos en omdömesgill hantverkare. De insåg att genom innovativ design, kostnadseffektiv tillverkning och direktförsäljning till kunden, varigenom pålägget till mellanhänderna elimineras, så skulle de kunna erbjuda produkter med samma enastående prestanda som betydligt dyrare modeller men i ett prisläge som tilltalar hobbysågaren! Med dessa mål i sikte började Neil och Josh sin strävan att konstruera skogsbruksutrustning av högsta kvalitet och mest prisvärd på marknaden. I egenskap av sågverksentusiaster blev den första produkten som de gav sig i kast med ett portabelt sågverk för skogsägare. Efter många försök och omfattande fälttester frambringades en prototyp som erbjöd den perfekta balansen mellan hållbarhet, portabilitet och precisionssågning. Detta sågverk har utrustats med en slitstark stomme och en tillförlitlig Kohler-motor som gör konstruktionen hållbar och skänker sågverksägaren många års sågglädje.

 

”Gung erbjuder webbaserade lösningar för B2B e-Handel, B2S för säljare och kundtjänst samt en leverantörsportal. Lösningarna är integrerade mot Fortnox och nyttjar tillgängliga sälj- och orderprocesser i systemet för att ge en friktionsfri och användarvänlig upplevelse. 

Gung har en unik kompetens med mångårig erfarenhet av webblösningar och ERP-system. ”Genom Gungs webbgränssnitt skapar vi ett lättillgängligt informationsflöde över hela kundens Supply Chain” Berättar Daniel Göhlin, VD på Gung. Webbgränssnittet kan hämta och ge information, direkt kopplat till affärssystemet när det gäller leverantörer, inköpare, produktansvariga, kunder, säljare, agenter och distributörer. Något som innebär att alla parter kan arbeta tillsammans på ett smidigare sätt. ”Jag är helt övertygad om att våra webbaserade orderprocesser för B2B och B2S stärker värdet av Fortnox ERP-investering ytterligare.” avslutar Daniel Göhlin.”

Vi välkomnar Woodland Mills som Kund!