Vad

Full koll på produktinformation med Gung PIM Product Information Management

Rätt och uppdaterad produktdata är en förutsättning till försäljning idag när en större del av köpprocessen sker digitalt. Inte sällan ligger produktinformation hos företag utspritt på olika ställen – central server för bilder, ett Excelark för produkttexter, en mapp med produktdokument, dokumentdatabas med pdf:er och så vidare. Varken effektivt eller säkert utan skapar merarbete och ökar risken för fel. Med dagens snabba trendskiftningar och krav på mottagaranpassad, snabb och korrekt information kan det dessutom vara fullständigt förödande.

Med Gung PIM Product Information Management  ger dig full kontroll på produktinformationen

Gung PIM Product Information Management ger dig fullständig koll på din produktinformation. All produktdata samlas och administreras på ett och samma ställe vilket gör användarna mer effektiva och de slipper lägga tid på att leta efter var olika uppgifter finns. Informationen finns samlat i en portal som nås överallt, bland annat – från kontoret, när du är hos kund eller leverantör. Här hittar du er produktdata och uppdaterar eller presenterar information. Snabbt och enkelt. Vad sägs tex om att skapa en snygg och säljande kundunik produktkatalog med aktuell produktinformation för ett specifikt urval av artiklar – mitt under ett säljmöte?

Allt görs i en webbapplikation med ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att komma igång med och arbeta i. Det ska vara snabbt och enkelt att alltid ha en uppdaterad produktkatalog!

Lösningen är enkel

Gung PIM Product Information Management är helt enkelt ett system som hjälper er hantera produktinformation genom hela produktens livscykel. Den distribueras rätt och från en centraliserad plats i en databas. Ett alternativ till att lägga in data manuellt – på en rad olika plattformar – och se till att varje produkt presenterar en unison bild oavsett kanal. Du kan antagligen redan nu se de fördelar som kommer med detta.

Minimerade är de manuella, administrativa uppgifterna, samtidigt som risken för misstag minskas drastiskt. Data som tidigare behövdes laddas upp och sorteras manuellt, blir nu förstärkt, kategoriserad och samlad av PIM systemet, som sedan presenterar allting i butiken, affärssystemet och till dina kunder – på samma attraktiva sätt och på samma konsekventa vis oavsett produkt. Kunden kan hitta, se och undersöka produkter enkelt och informativt, för att sedan ta de bästa besluten.

Integrerade affärssystem

Integrerade affärssystem är blanda annat Jeeves, Garp, Microsoft Dynamics och Fortnox

5 + med Gung PIM

  • Alltid aktuell produktinformation

  • Snabbt och enkelt att uppdatera

  • Full integrerat med affärssystemet

  • Lätt att få ut produkter i nya kanaler eller kataloger

  • Standard med anpassningsmöjlighet

Ladda ner vårt produktblad för PIM

Läs mer om Gung Produktexport

Öppet 24/7 365 dagar

Sälj direkt till dina kunder från en shop som är anpassad efter ditt varumärke.

Realtidsdata

Låt dina kunder ta del av realtidsdata som orderstatus, lagersaldo, priser och fakturainformation.

Produktinformation

Sammanställ all produktdata i Gung PIM och låt dina B2B användare ta del av den genom data i Excel, PDF, XML eller genom Gungs API.


Molnbaserat

Hela Gung är byggt för att accessas via molnet. Ingen installation krävs hos användarna accessas via sina webbläsare.

Statistik

Ge dina kunder statistik och sammanställningar på det de köper av dig. Du bestämmer vad de skall få tillgång till.

Väx med Gung

Betala en fast månadsavgift och få kontinuerliga uppdateringar, underhåll och uppgraderingar.

Ladda ner vårt produktblad PIM

Information om vår lösning